Oplev verden med et glas vin i hånden

Som medlem af Vinklubben VinoVenue kan du hver 3. måned opleve et nyt vindistrikt i form af 6 forskellige vine af høj kvalitet. 

Samtidig vil du få sammenkædet vinens smag med distriktets kultur, historie og traditioner i det medfølgende og flotte magasin.

Har du lyst til at prøve Vinklubben VinoVenue, kan du bestille din første smagekasse med velkomstgave. Vi leverer lige til døren, medlemskabet er gratis og der er ingen købetvang.

Kenneth Poulsen

Kenth Poulsen
Stifter og vinskribent

Bliv medlem


Benyt dig af velkomsttilbuddet:
Smagekassen fra Soave og 2 rødvin fra Veneto i Velkomstgave

Medlemsfordele

Medlemskabet er gratis, så du har kun penge op af lommen, når du vil købe vin - og når du handler, sker det til specielle lave medlemspriser. Vi importerer direkte uden mellemled og leverer direkte til dig.

Sådan fungerer VinoVenue

Hver 3. måned udsender vi en smagekasse med 6 forskellige vine og et magasin fra et nyt vindistrikt. Når du har smagt vinene, kan du købe ekstra af dine favoritter - typisk med besparelser på 15-20%.

Oftest stillede spørgsmål

Har du et spørgsmål?

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål og samtidig givet svarerne, så det er nemt og hurtigt for dig, at få hjælp, hvis du har brug for det.

Sådan handler du

Du kan købe alle varer, som findes i netbutikken. Der vises derfor ikke udsolgte varer, med mindre det er anført på den enkelte. Klik dig videre og få en kort guide til netbutikken.

E-mærket

Vi gør alt for, at du skal føle dig tryg. Derfor har vi fået e-mærket vores netbutik, så du foruden vores service også kan trække på e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi tager telefonen hverdage mellem 9 og 16.

 7022 4040

 info@vinovenue.dk