Vinklub – nu også med velsmagende specialøl.

Se mere her

Gennem de seneste 14 år har vi glædet vores medlemmer med velsmagende vin og interessante rapportager fra alverdens vindistrikter.

Nu har vi udvidet sortimentet til også at omfatte tyske specialøl til konkurrencedygtige priser. Pakkeposten leverer dine øl, og henter de tomme flasker. Når du har betalt for leveringen, har du samtidig betalt for afhentningen – og vi har ikke sat fragtprisen op. Det er de samme 50 kr. for levering op til 36 fl. vin, og 20 øl tæller som 6 fl. vin i fragtberegningen.

I ølafdelingen udsender vi hver måned et nyt sortiment, som passer til årstiden. Vi sender dig en e-mail, når månedens kasse er klar til salg.

I vinafdelingen udsender vi en ny smagekasse hver 3. måned.

Smagekasserne består altid af 6 forskellige vine og et flot magasin. Herved får du sammenkædet vinens smag med distriktets kultur, historie og traditioner - med andre ord kan du læne dig tilbage i sofaen og opleve verden med et glas vin i hånden. Når du har fundet dine favoritter i smagekasserne, har du mulighed for at købe ekstra og spare 15-20%.

Hver smagekasse koster 549 kr. + fragt 50 kr. Du kan vælge at få vin og øl leveret samtidig og derved spare på fragten.

Har du lyst til at prøve vin eller øl fra VinoVenue, kan du se mere under "bliv medlem". Vi leverer til døren, medlemskabet er gratis og der er ingen købetvang.

Kenneth Poulsen

Kenth Poulsen
Stifter og vinskribent

 

Vinafdelingens

velkomsttilbud

til nye medlemmer

Se mere her

Oftest stillede spørgsmål

Har du et spørgsmål?

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål og samtidig givet svarerne, så det er nemt og hurtigt for dig, at få hjælp, hvis du har brug for det.

Sådan handler du

Du kan købe alle varer, som findes i netbutikken. Der vises derfor ikke udsolgte varer, med mindre det er anført på den enkelte. Klik dig videre og få en kort guide til netbutikken.

E-mærket

Vi gør alt for, at du skal føle dig tryg. Derfor har vi fået e-mærket vores netbutik, så du foruden vores service også kan trække på e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi tager telefonen hverdage mellem 9 og 16.

 7022 4040

 info@vinovenue.dk