Oplev verden med et glas vin i hånden

Smag 4 nye vindistrikter om året

 

Som medlem kan du se frem til:

4 smagekasser om året fra forskellige vindistrikter

Spændende vinoplevelser fra hele verden

Direkte import uden fordyrende mellemled

Levering lige til døren

Gratis medlemskab og ingen købetvang!

Velkomstkassen indeholder vores smagekasse fra Douro i Portugal, Magasinet om Douro og gaven er 3 lækre portvine fra Douro. 6 forskellige rødvine, både fra det klassiske nedre distrikt og fra det højere superior, hvor vinene vokser i den fattige stenrige undergrund, der medfører stor smagsrigdom og kraft i druerne. I magasinet kan du læse om: The Factory House - det gamle britiske handelshus, den ugentlige brødbil - ligesom i gamle dage, Casa Matheus - et klassisk Barokstils slot fra 1700 tallet, Racerløb med fuld speed i landsbyen Vila Real. Gaven som er de 3 forskellige portvine, har en værdi på kr. 328,50

OBS!
Hvis du melder dig ind inden den 30. april 2018 deltager du i vores lodtrækning om en af de 6 luksuskasser vi har sat på højkant med 2 Barolo, 2 Amarone og 2 Brunello til en værdi af næsten 1900 kr. Har et af vores nuværende medlemmer anbefalet dig, skal du huske at anføre navnet så vedkommende også kommer med i lodtrækningen.

Antal Pris
  1 stk. 495,00
Pris / stk. inkl. moms i DKK
på lager

Levering

Vi leverer med Post Danmark og prisen er 59 kr i hele landet. Du vil typisk modtage dine varer onsdag mellem 8 og 16. Levering uden beregning ved mindst 36 flasker vin.

Læs mere

Medlemsbetingelser

Medlemskabet er gratis og uforpligtende. Det betyder med andre ord, at du hverken skal betale abonnement eller købe et bestemt antal flasker om året. Dit medlemskab fortsætter, indtil du selv opsiger det.

Læs mere

Spørgsmål?

Du er velkommen til at ringe til os på hverdage mellem 9 og 16:

» 7022 4040