Smagekassen fra

Navarra og velkomstgave:

Velkomstkassen med vine

5 lækre rødvine og 1 hvidvin er der i denne kasse fra Navarra i Spanien. I denne velkomstkasse involverer vi de sorter, der altid har været egnstypiske for Navarra: Garnacha, Graciano og Tempranillo. I de seneste årtier har avlerne tilføjet flere af de internationale sorter som Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah og Chardonnay. Hvidvinens druer derimod er Garnacha Blanca og Viura. Gaven: 3 flasker Cabirol de la Planeta, til en værdi af 315,- kr Det er en rødvin fra Priorat. Duften i denne vin eksploderer med indtryk, der nærmest kan karakteriseres som portvinsagtige. Smagen er kraftig og markant med en snert af alkohol og en portvinsagtig eftersmag. Mørk farve med orange-rød kant

 

Antal Pris
  1 stk. 525,00
Pris / stk. inkl. moms i DKK
på lager

Levering

Vi leverer med Post Danmark og prisen er 50 kr i hele landet. Du vil typisk modtage dine varer onsdag mellem 8 og 16. Levering uden beregning ved mindst 36 flasker vin, 1 kasse øl tæller som 6 flasker vin.

Læs mere

Medlemsbetingelser

Medlemskabet er gratis og uforpligtende. Det betyder med andre ord, at du hverken skal betale abonnement eller købe et bestemt antal flasker om året. Dit medlemskab fortsætter, indtil du selv opsiger det.

Læs mere

Spørgsmål?

Du er velkommen til at ringe til os på hverdage mellem 9 og 16:

» 7022 4040