Oplev verden med et glas vin i hånden

Smag 4 nye vindistrikter om året

 

Som medlem kan du se frem til:

4 smagekasser om året fra forskellige vindistrikter

Spændende vinoplevelser fra hele verden

Direkte import uden fordyrende mellemled

Levering lige til døren

Gratis medlemskab og ingen købetvang!

Velkomstkassen indeholder 6 vine fra Toscana - 5 røde og en rosé. Her finder du såvel Chianti, som Carmignano, der er et af Toscana's topdistrikter, ligesom det kystnære Maremma. Sangiovese er den dominerende drue, og som noget særligt er der også vin på druen Ciliegiolo, der på italiensk betyder kirsebær. Tidligere var den en almindelig ingrediens i Chianti, men mistede betydning da industrivinene på den højt ydende Sangiovese tog over. I de senere år er den dog igen ved at vinde fodfæste.
Velkomstgaven er 1 flaske Brunello di Montalcino 2013, til en værdi af 349 kr. Brunello er toppen af Toscana. Duften er den typiske Brunello med kirsebær, røde bær, svesker, ceder, lak og andre lækkerier. Smagen har stor kraft med markante tanniner og frugtmættet syre, som bevarer eftersmagen nærmest i det uendelige.


Antal Pris
  1 stk. 525,00
Pris / stk. inkl. moms i DKK
på lager

Levering

Vi leverer med Post Danmark og prisen er 59 kr i hele landet. Du vil typisk modtage dine varer onsdag mellem 8 og 16. Levering uden beregning ved mindst 36 flasker vin.

Læs mere

Medlemsbetingelser

Medlemskabet er gratis og uforpligtende. Det betyder med andre ord, at du hverken skal betale abonnement eller købe et bestemt antal flasker om året. Dit medlemskab fortsætter, indtil du selv opsiger det.

Læs mere

Spørgsmål?

Du er velkommen til at ringe til os på hverdage mellem 9 og 16:

» 7022 4040