Oplev verden med et glas vin i hånden

Smag 4 nye vindistrikter om året

 

Som medlem kan du se frem til:

4 smagekasser om året fra forskellige vindistrikter

Spændende vinoplevelser fra hele verden

Direkte import uden fordyrende mellemled

Levering lige til døren

Gratis medlemskab og ingen købetvang!

Velkomstkassen indeholder 6 vine fra Lissabon i Portugal, som er et sjældent vinområde på de danske butikkers hylder. I denne velkomstkasse får du seks frugtfyldte, farvemættede og voluminøse rødvine og et magasin om vindistriktet Lissabon. Vinene er fra den anerkendte producent DFJ, som laver så mange forskelligartede vine, at sortimentet på en gang tydeliggør, hvad distriktet formår.
Velkomstgaven er 3 lækre portvine, til en værdi på kr. 328,50. Her kan du opleve de tre klassiske portvinstyper, Ruby, Tawny og White, vine som passer så fortrinligt til ost, desserter og kager - men husk nu at drikke portvinene afkølet i store glas, hvor du kan slynge dem rundt, så duften rigtig kommer til sin ret.

OBS!
Hvis du melder dig ind senest den 30. april 2018 deltager du i vores lodtrækning om en af de 6 luksuskasser vi har sat på højkant, med 2 Barolo, 2 Amarone og 2 Brunello til en værdi af næsten 1.900 kr.

Antal Pris
  1 stk. 499,00
Pris / stk. inkl. moms i DKK
på lager

Levering

Vi leverer med Post Danmark og prisen er 59 kr i hele landet. Du vil typisk modtage dine varer onsdag mellem 8 og 16. Levering uden beregning ved mindst 36 flasker vin.

Læs mere

Medlemsbetingelser

Medlemskabet er gratis og uforpligtende. Det betyder med andre ord, at du hverken skal betale abonnement eller købe et bestemt antal flasker om året. Dit medlemskab fortsætter, indtil du selv opsiger det.

Læs mere

Spørgsmål?

Du er velkommen til at ringe til os på hverdage mellem 9 og 16:

» 7022 4040