Den gratis vinklub med det smukke magasin!    Se mere - klik her

Gennem de seneste 18 år har vi glædet vores medlemmer med velsmagende vin og interessante rapportager fra alverdens vindistrikter. Dermed har vi udsendt over 74 forskellige smagekasser med magasin, som hver gang har fortalt om et nyt vindistrikt.

I VinoVenue bliver du stille og rolig meget klogere på vin, mens du smager vinene og læser magasinet om kvartalets udvalgte distrikt.

Magasinet tager dig med vidt omkring og fokuserer ikke udelukkende på vin, men beskæftiger sig også med mad, kultur og mange af de ting, du skal have opholdt dig længe i vindistriktet for at opnå viden om.

Du får også opbygget din egen lille samling af vine, som er hyggelig at dykke ned i, når noget skal fejres eller vennerne kommer på besøg. Og så bliver du inspireret til målet for din næste ferie.

Du vælger selv, om du vil have 6 eller 12 forskellige vine i din smagekasse. Prisen for 6 flasker starter omkring 550,- Frit leveret.

Har du lyst til at prøve VinoVenue, kan du se mere under "Indmeldelse". Vi leverer til døren, medlemskabet er gratis og der er ingen købetvang.

Kenneth Poulsen

Kenth Poulsen
Stifter og vinskribent

 

Oftest stillede spørgsmål

Har du et spørgsmål?

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål og samtidig givet svarerne, så det er nemt og hurtigt for dig, at få hjælp, hvis du har brug for det.

Sådan handler du

Du kan købe alle varer, som findes i netbutikken. Der vises derfor ikke udsolgte varer, med mindre det er anført på den enkelte. Klik dig videre og få en kort guide til netbutikken.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi tager telefonen hverdage mellem 10 og 16.

 7022 4040

 info@vinovenue.dk

 

 

 

 

 

Fødevarekontrol

Du må meget gerne se vores kontrolrapporter.

Kontrolrapporter