VinoVenue

Vinklubben VinoVenue udkommer med en smagekasse hver 3. måned. Smagekassen består af et sortiment af vine fra et udvalgt vindistrikt og et magasin om distriktet. Som udgangspunkt bestiller du de smagekasser du får lyst til. Du binder dig ikke til at købe smagekassen og der er heller ikke noget minimumskøb. I Vinklubben VinoVenue tilbydes en frivillig abonnementsordning, hvor du selv skal afbestille, hvis du ikke ønsker smagekassen.

 

Du opsiger dit medlemskab ved at sende os en mail på info@vinovenue.dk eller ringe på 70224040. Din opsigelse har øjeblikkelig virkning, såfremt du ikke har vine i ordre, som er lagt i forsendelse.

Generelle salgs- og leveringsbetingelser

Bestilling og betaling
Køb og bestilling kan ske døgnet rundt i vores webshop eller pr. mail, post eller telefon indenfor vores åbningstider.

I webshoppen kan du betale med Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, JCB og American Express, og MobilePay. Der tages ingen kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Ved abonnement

Du kan til enhver tid ubetinget tilbagekalde din tilladelse til at vi fremover trækker et beløb på betalingskontoen eller dit tilmeldte betalingskort, og uafhængigt af det underliggende aftaleforhold.

Du kan gøre indsigelser vedrørende uautoriseringer debiteringer over for din kontoudbyder senest 8 uger efter debiteringen, med mindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen.

VinoVenue benytter Quickpay, som er autoriseret til at opbevare kortdata og trække betaling.

VinoVenue foretager ingen træk efter et abonnements opsigelse.

Du har selv ansvar for at forny kortnummeret, når du får et nyt betalingskort.

Se alle Salgs- og leveringsbetingelser her