Pressen og fagfolks reaktioner på VinoVenue

"Det ser flot, sobert og meget indbydende ud. Det er helt klart det mest seriøse bud på forandring i nyere tid." Flemming Hvelplund, Erhvervsbladet

"...det har virkelig blivende værdi, så ind på boghylden med det."
Anker Tiedemann, vinavisen.dk

"Jeg skal gerne indrømme, at jeg på forhånd var lidt skeptisk, men enhver tvivl blev straks gjort til skamme, da den æstetiske trækasse viste sig at indeholde ren fuldblods-Priorat i årgang 2000."
Søren Frank, Berlingske Tidende, om VinoVenue's Priorat-vine til (citat) "fornuftige priser".

"Der findes utallige vinklubber. Overalt og i alle sammenhænge. I privat regi og i arbejdsmæssig sammenhæng. Store og små. Sekteriske, seriøse og mindre seriøse. VinoVenue er således en af mange vinklubber. Men den er anderledes og har et fortrinligt koncept, "in vino veritas"."
Kenno Pedersen, Helsingør Dagblad

"….noget af det bedste vin smagte jeg hos: …VinoVenue - som er en vinklub, der også udgiver et glimrende medlemsblad."
Jørgen Mønster Pedersen, Politiken

"Hvis man ikke orker at støve tilbudshylderne igennem, og den lokale vinhandler ved for lidt, er der håb forude. .... Vinklubber kan virke bøvlede, og man ender ofte med for lidt af det gode og for meget forskelligt, men her ser udvalget fornuftigt ud. Der kan købes enkeltflasker, men når prisen er rigtig, så nap dog kasserne og rabatterne. Ingen af de vine, der indgik i prøvesmagningen faldt igennem ......"
Henrik Bo Nielsen, Information

"...selve artiklerne er neutrale i forhold til klubbens vine og både finurlige, anderledes og jævnligt også æstetiske i layoutet. ....Magasinet er bestemt ikke mainstream, og var det en bil, kunne det have været en Mini Cooper eller en VW Beatle - en pudsig blanding af retro og modernisme."
Henrik Steen Andersen, Politiken

"VinoVenue udmærker sig ved en stor spændvidde i repetoiret, der rækker hele jorden rundt. Gennemprøvede vine uden svipsere." ... "Er man fuld af opdagelsestrang og vinnysgerrighed, er VinoVenue en glimrende mulighed." ..."Det er et personligt udvalg af distriktets bedste vine, vi kommer i nærkontakt med. Her er vitterligt meget at lære, da vinene ellers kan være svære at få fat på." ... "Smagekassen giver mulighed for at bestille netop de vine, man synes bedst om. En sympatisk valgmulighed, hvor der er plads til individuelle præferencer."
Niels Ehler, Jyllands-Posten